Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası

Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası

Akdeniz » Adana » Ceyhan
75.000₺
  • 75.000₺
    Akdeniz » Adana » Ceyhan
Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası
 
Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası Satılık Vakumlu Silaj Paketleme Makinası
Vakumlu Silaj Paketleme Makinalarımızın Yeni Modelleri Sizlerin Hizmetinde. 5 Ton/saat Kapasiteden 20 Ton/Saat kapasitedeki taşınabilir makina üretimi ve 20 Ton/Saat ve üzeri paketleme kapasitesine sahip tesis kurulumu yapmaktayız. Denizhan Tarım Vakumlu Silaj Paketleme Makinaları paketlemek istediğiniz ürünleri 20-70 KG arasında istediğiniz kiloda paketleme imkanı sunar. Gelişmiş vakum teknolojisi ile ürünlerinizin sorunsuz ve hızlı bir şekilde fermante olmasını sağlar. Özel Çelik Klipsli pnömatik ağız bağlama sistemi ile ürünlerinizin ambalaj ömrü boyunca içerden ve dışardan hava, sıvı ve nem giriş çıkışını %100 oranında önler ve ürünlerinizin tazeliğini garanti altına alır.Denizhan Tarım'ın Özel çelik klipsli pnömatik ağız bağlama sistemi ile plastik kablo bağı ve ısıl işlemle kapanan silajlarda oluşan ağız açılması, hava teması ile oluşan ürün bozulması gibi sorunlarla kesinlikle karşılaşılmaz. Denizhan Tarım Vakumlu Silaj Paketleme makinaları ile paketlenen mısır silajı, ot silajı ve pancar küspesi gibi ürünler kullanılan ambalaj kalitesine bağlı olarak 12-36 ay boyunca sağlıklı bir şekilde korunmaktadır. Denizhan Tarım Vakumlu Silaj Paketleme Makinaları ile zahmetsizce karlı bir iş sahibi olabilirsiniz. 100 TL/TON'a üreticiden aldığınız mısırı silaj olarak biçip, paketleyip ambalaj maliyetleri ile birlikte ortalamaTL/TON'a mal edip piyasada perakende 350 TL/TON'a varan fiyatlarla rahatlıkla satabilirsiniz. Bizimle iletişime geçip makinalarımız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Denizhan Tarım Tanfer DENİZ Makina Mühendisi Not: Yukarda yazan fiyat makine kapasitesine ve opsiyonel özelliklere göre değişiklik gösterebilir. Güncel fiyat ve makinlarımızla ilgili bilgi almak için iletişime geçiniz.
  • #3238359
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.