Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi.

Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi.

Doğu Anadolu » Malatya » Akçadağ
1.100.000₺
  • 1.100.000₺
    Doğu Anadolu » Malatya » Akçadağ
Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi.
 
Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi. Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi. Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi. Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi. Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi. Satılık Tavuk Çiftliği ve Kayısı bahçesi.
Malatya/Akçadağ Sultansuyu Barajı yanında 25 dönüm Kayısı bahçesi.150 adet 15 yaşında kayısı ağacı Çat Barajı ile otomatik sulama sistemleri.50 bin adetlik Tavuk çiftliği.2 adet kümes binası(tam otomatik toplam 50 bin).3 adet ev 2 si çoban biri özel.Traktör römork kültüvatör.2 adet kümes sobası.150 metreden çıkarılmış sn de 7 litre kuyu suyu.(1/2 si).Malatya Merkeze 25 km Ankara, Adıyaman yoluna 3 km.2 adet 20 şer tonluk silo.55 kw lik Jeneratör.Not(iletişim öğleden sonra)
  • #3929474
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.