Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti

Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti

Ege » İzmir » Bornova
Görüşülür
Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti
 
Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti Satılık Süs Köpeği Yavrusu - Son 3 Adet Erkek Yurt Dışı Belgeleriyle Garanti
Merhabalar. Yaklaşık 2, 5 sene önce Çinden özel olarak getirtiğimiz ve yaklaşık maliyeti 5 bin doları bulan İmperial Pekinez cinsi köpeklerimizin yavruları satıştadır. Yavrular 11.11.2011 doğumludur. Anne Pekinezimiz Evde Özenle bakıldığı için 4 tane yavru çok fazla süt emebildikleri için hepside sağlıklıdır.Elimizde şu anda 3 erkek mevcuttur.Surat şekilleri tüy yapısı ve kalıpları babayla birebirdir. Açık renk olan erkeklerimiz, tüy rengi olarakta babanın kopyasıdır. (Erkek köpeğimizde bize geldiğinde aynı şekildeydi) Köpeklerimizin teslimatı ile ilgili olarak ya izmire gelmeniz gerekmektedir. Yada ufaklıkların ücretlerinin tamamını ödemeniz koşulu ile tarafımızdan bulunduğunuz şehre getirebiliriz. (siz getirin ben bi bakayım beğenirsem alırım gibi tekliflerle gelmeyiniz çünkü biz şehir şehir dolaşmamaktayız) Ayrıca Uyutup gönderim KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. Almak isteyen arkadaşlar biraz zahmete malesef katlanmak zorundalar. Özenle evimizde baktığımız köpeklerimizin yavrularını aldıktan sonra eğerki herhangi bir sebepten dolayı bakamıyorsanız yada vermek istiyorsanız geçerli bir sebebiniz varsa geri alma garantisini isterseniz bir sözleşmeyle imza altına alabiliriz. Barınağa yada sokağa bırakılmasından daha iyidir. Köpeklerimiz isterseniz beraber sizin belirleyebileceğiniz bir veterinerde sağlık kontrolunden geçtikten ve ırk konusunda bilgi aldıktan sonra teslim edebiliriz.Dilerseniz kendi veterinerimizdende konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.Köpeklerimiz verilmeden önce ilk aşıları yapılmış parazit tedavileri bitmiş ve uluslararası sağlık karneleri çıkartılmış bir şekilde teslim edilecektir. İrtibat için 0543-232-03-20 den günün her saati ulaşabilirsiniz. Köpeklerimizle ilgili detaylı fotoğraflara aşağıdaki facebook fan sayfamızdan ulaşabilirsiniz. http://www.facebook.co m/suskopegihayranlari İLANDAKİ RESİMLER BİREBİR KÖPEKLERİMİZİN RESİMLERİDİR: DETAYLAR İÇİN LÜTFEN FACEBOOK FAN SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ Teşekkürler Saygılarımla..
  • #2877543
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • kırklareli /lüleburgazda golden retriever köpeği verenler arasın ...

    golden retriever yada sibirya kurdu aranmaktadır vermek isteyenler arasın lütfen ...

  • Lütfen bana ücretsiz sibirya kurdu bulurmusunuz dışarda bakılacak (dağ tipiizmir

    Yaşı:0-3 aylık Cinsi:Sibirya kurdu Sahibinden olacak İzmir'de bulunacak LÜTFEN ...

  • Satılık Safkan GOLDEN Yavruları ŞANLIURFA

    .Dünya tatlısı safkan GOLDEN yavrularımız dünyaya gelmiş olup sahiplerini beklem ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.