Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları

Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları

Marmara » Bilecik » Bozüyük
100₺
  • 100₺
    Marmara » Bilecik » Bozüyük
Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları
 
Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları Satılık Sarı Prenses-Mavi Prenses-Yunus Balığı ve Sarı Prenses Yavruları
Ben bu akvaryumda canlı doğuran beslemek için balıkları satıyorum.Balıklar kendi yavrularımız olup en az iki nesil yavrularımızdır diyebilirim.Ayrıca 20-25 tane sarı prenses yavruları vardır ve ücrete dahildir..Akvaryumun içindeki kayalarda satılıktır ama yukarıdaki fiyat sadece balıkların ücretidir.Kayaların ücretleri 10-20 arasında değişmektedir.Bu güzel cikletleri alana şimdiden hayırlı olsun! NOT:Alıcılar en az 5-6 balık alabilirler.5-6'dan aşağıya balık yollanmaz.Yavru balıklar hepsi bir gönderilir ayrım yapılmaz! Bana E-Posta adresimden ulaşınız telefonum bozuldu telefondan ulaşamazsınız! kalyoncuberkay97@hotma il.com [Fiyatarası değişir] (Kargo ücreti alıcıya aittir.)
  • #3153452
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.