Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri

Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri

İç Anadolu » Ankara » Ankara
250₺
  • 250₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri
 
Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri Satılık Muhteşem Sultan ve Kafesi, malzemeleri
Kardeşimin korkması nedeniyle papağanımı set halinde satıyorum. Henüz 60 günlük olan sultan papağanım (lutino cinsi) , tüm eşyaları ile satılıktır.Papağan üreticiden alınmıştır.Petshop papağanı değildir. Kafesin içindeki oyuncaklar en iyi ürünlerden seçilmiş boyası çıkmaz, kırılmaz metal ve ahşaptır. Kafes içinde; 2 adet oyuncak 2 adet tahta tünek 2 adet geniş yemlik 1 adet suluk 1 adet mineral blok taşı ( piyasada satılan en iyi marka ) 1 adet mürekkep balığı kemiği Harici olarak; 1 adet witte molen karışık yem 1 adet vitaking kuş kumu 1 adet anti-bit sprey 1 adet vitamin damla 1 adet kuş kumu 1 adet tahta tünek 2 adet oyuncak 2 adet yemlik 3 adet ballı kraker Tüm ürünlerin hepsi piyasada satılan en kaliteli ve markalı ürünlerdir. Herşeyiyle birlikte bu sete 250 TL istiyorum. İnanın maliyeti 285 TL'ye oldu bana.Mecbur kalmasam kesinlikle satmayı düşünmüyordum. Ben Ankara'dayım ama çevre illere gönderim yapabilirim.
  • #3062193
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.