Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler

Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler

Marmara » İstanbul » Kadıköy
2.000$
  • 2.000$
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler
 
Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler Satılık Minyatür Domuz'lar, Tea Cup Pig'ler
Minyatür Domuz lar artık Türkiye'de!!! Dünya tatlısı, ingilizce Tea Cup Pig olarak geçen, tüm dünyada evcil hayvanda en ilgi çekici tür olarak gösterilen minyatür domuzları sizin için yurtdışından ithal ediyoruz. Tatlılıklarıyla insanı büyüleyen Tea Cup Pig'ler, evde besleniyorlar. Kediler gibi kum eğitimi alan ve köpeklerden bile daha zeki olduğu bilinen minyatür domuzunuza bir sürü numara öğretebilir, sokakta tasmasıyla kolaylıkla gezdirebilirsiniz. Bu sıradışı evcil hayvanlara aşık olacaksınız!!
  • #3705561
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.