Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi

Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi

İç Anadolu » Kayseri » Kayseri
1₺
  • 1₺
    İç Anadolu » Kayseri » Kayseri
Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi
 
Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi Satılık Kalker Taş Mıcır Ocağı ve Konkasör Tesisi
Büyük ÇED de dahil olmak üzere bütün izinleri alınmmş 2007 yılından beri faal çalışan kalker taş ocağı. Ocak Kayseri merkeze 30 km olup belediyeler, hazır beton santralleri asfalt plentleri, karayolları gibi kurumların agrega ihtiyacına uygundur. Ocak kademeli olarak 60mt ayna yüksekliğine ulaşmıştır. 98 hektardır. - 140 lik PDK mobil - Toz İndirme sistemi ve Su indirme binası - Yüksek gerilim hattı - Trafo 500kw 2 adet - 500kw kompanize panosu 2 adet ve elektrik pano binası - elektrik komprosör 13 bar yüksek basınç - Hava tankı ve mevcut açık 2 ocağa kadar döşeli hava borusu - paletli vagindril (Öndersan) - Lastikli vagindril (Gemsa) - Kantar (Taralsa) ve kantar binası - Mazot tankı ve pompası 25000 Lt - Lastikli yükleyici 2adet (Komatsu WA 420-1) - Komatsu PC 200 Ekskavatör (Kırıcı ekipmanı mevcut) - Hidromek HMK 370 LC HD Ekskavatör - kaya damperli kamyon 3 adet (Dev Fatih) - Su arasözü - komprosör (Atlas Copco) - komprosör (ngersol) - Sondaj ve Su deposu (şantiyenin her bölgesinde su tesisatı çekilmiş durulmda) - İdari bina - Atölye binası, takımhane, Bekçi evi - 500 tonluk kapalı beton silo - 300 tonluk kapalı beton silo - 400 tonluk açık beton silo (5 adet)
  • #3925647
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.