Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!!

Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!!

Ege » Aydın » Köşk
37.000₺
  • 37.000₺
    Ege » Aydın » Köşk
Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!!
 
Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!! Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!! Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!! Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!! Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!! Satılık KESTANE Bahçesi Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy'de!!!!!!!
Aydının köşk ilçesine bağlı olan Akçaköy, de 2750'şer metre kare olmak üzere 2 adet kestane bahçesi ACİL ihtiyaçtan satılık!!!Bahçeleri arababayla girilebiliyor, geçtiğimiz yılın 30 adet kestane, 13 adet elmaa, 3 adet ayva, 1 üzüm asması ve de 2 adet ceviz ağacı ve aşısı dikilmiş olup, yıllık ortalama 800 kg ile 1450 kg arası verim yapmaktadır, yine bu yıl hazırlığı, verimi güzel olup, iki kat çifti sürülüp, gübresi verilmiştir.Ayrıca yazlık, yayla evi yaplabilecek imkanları olan bir yerdir, meraklı ve ihtiyaçı olan arkadaşlar lütfen arasın!PAZARLIK PAYI VARDIR!!!!!(çiddi olanlar arasın lütfen)Tel:
  • #2269542
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.