Satılık İstanbuldan 10 aylık erkek Rottweiler 390 TL.

Satılık İstanbuldan 10 aylık erkek Rottweiler 390 TL.

Marmara » İstanbul » Esenler
390₺
Satılık İstanbuldan 10 aylık erkek Rottweiler 390 TL.
 
Satılık İstanbuldan 10 aylık erkek Rottweiler 390 TL. Satılık İstanbuldan 10 aylık erkek Rottweiler 390 TL. Satılık İstanbuldan 10 aylık erkek Rottweiler 390 TL.
satılık 10 aylık istanbul da erkek rottweiler. 3 tane eksik aşısı var. (Bir aşısının fiyatı 25 lira.) son parazit aşıları kuduz aşısı karma aşısı yapıldı. ırkına göre çok hareketli aşırı enerjik bir rottweiler. otur bekle kal yat zıpla vs. gibi eğitimlerini bizzat ben öğrettim. çok akıllı bir köpek. bir komutu öğretmek maximum 10 dk. kuyruğunu kasıtlı kestirmedim. ve alıcak kimse de bu şartı kabul edip almalı. yani kuyruğunu kestirmeyeceğini taahhüt etmeli. nedenini sormayın. uzun uzun anlattırmayın. ayrıca koruma güdüleri yeni yeni ortaya çıkıyor. yeni sahibi olacak arkadaş o açıdan avantajlı. yani ben çilesini çektim sen zevkini süreceksin. atletik vücut yapısına sahip. yani bizim türk insanının becerdiği gibi inek gibi gözüken değil sporcu vücuduna sahip bir yapıya sahip. hergün 500-700 gr. arası mama ile besliyorum. tavuk eti hiç vermedim. hafta 2 defa peynir 2 defa et ile besliyorum. haftada bir tüyleri taranıyor. alacak arkadaş iyi bir dosta sahip olacak.
  • #2568542
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Dişi Beagle köpeğimizi çiftleştirmek istiyoruz

    1 yaşındaki dişi beagle cinsi köpeğimizi çifleştirip yavru almak istiyoruz elind ...

  • samsunda kayıp köpek

    köpeğim kayboldu bulanlar beni bu telefon numarasından ulaşabilir:05309725654 bu ...

  • Yenişehirde sibirya kurdu

    SİBİRYA KURDU 5-8 AYLIK ARASI ALINIR ERKEK OLMASI ÖNCÜLÜGÜMDÜR ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.