Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında

Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında

Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
2.000₺
  • 2.000₺
    Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında
 
Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında Satılık Fransız Bulldog 1.5 yaşında
Merhaba, Çeşitli sebeplerden dolayı PAŞA'mızı en az bizim kadar iyi bakabilecek bir aileye sahiplendirmek istiyoruz. Paşa henüz 1 yaşında ve çok akıllı bir köpek. Temel komutları biliyor ve tuvalet eğitimi de var. Beyaz olduğu için de çok zor bulunan tür. Sahiplendiği kişiye çok bağlanıyor asla da yanından ayrılmıyor ve müthiş sevgi isteyen bir köpek. İlgisini, sevgisini paylaşabilecek, ona zaman ayırabilecek, maddi manevi her türlü ihtiyacını karşılayabilecek ve onu asla her ne sebeple olsun bırakmayacak bir yuvaya ihtiyacı var. Paşa çok duygusal ve özel bir hayvan kesinlikle ilgisiz kalmaması gerekiyor o yüzden lütfen gerçekten bakabilecek sorumluluk sahibi kişiler ulaşsın. Ayrıntılı bilgi için telefonla ulaşabilirsiniz.
  • #3761105
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.