Satılık Elma Bahçesi

Satılık Elma Bahçesi

İç Anadolu » Ankara » Yeşilöz
150.000₺
Satılık Elma Bahçesi
 
Satılık Elma Bahçesi Satılık Elma Bahçesi Satılık Elma Bahçesi Satılık Elma Bahçesi Satılık Elma Bahçesi Satılık Elma Bahçesi
30 Dönüm üzerine kuruludur. Kapama yarı bodur elma bahçesidir. Ağaçlar 4 yaşındadır. Ağaçların cinsi Star Golden ve Grimson de Lüx çeşitlerinden oluşmaktadır. Yarısı yeşil elma yarısı kırmızı elmadır. Elmalar ihraçlık elma cinsindendir. Üzerinde hasatlık meyvesi mevcuttur. 5 x 4 ara ile dikilmiştir. Her türlü tarım alet ve ekipmanının çalışmasına uygundur. Her türlü bakımı ziraat mühendisi gözetiminde yapılmıştır. Damla sulama sistemi ile sulanır. Bahçenin yanında Köy Hizmetleri tarafından yapılmış Sunni gölet mevcuttur. Otomobil bahçe içerisine kadar girer yolu mevcuttur. İçme suyu vardır. Elektirik 100 metre yakınındadır. Bahçe içerisine bina yapılmadığı için elektrik çekilmemiştir. Ankaraya 70 km Kalecik ilçesine 20 km uzaktadır. Kalecik ile Ankara arasındadır. Esenbuğa hava limanına 25 km uzaktadır. Sahibinin rahatsızlığı sebebi ile satlıktır. Ankara da daire ile takas olabilir.
  • #2199563
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • köpek çiftleştirme için dişi köpek aranıyor

    Bir yaşındaki Cocker İspanyol, erkek cinsi köpeğime aynı türde çiftleşmek amacı ...

  • konya ereğli satılık kangal köpeği...

    SiVASIN BAĞRINDAN KOPuP, ToROSUn BağRINA GELmİŞ ARI KANGAL DİŞİ'KÖpEK VARDIR..8. ...

  • satlık sibirya kurdu 2tane

    acil olarak çift sibirya kurdum satlık ulaşmak isterseniz 05063500429 ist ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.