Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda

Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda

Marmara » İstanbul » Bağcılar
350₺
  • 350₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda
 
Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda Satılık DeLonghi BCO 264B Espresso Makinesi Kullanılmamış Kutusunda
Ürün 14.02.2013 tarihinde hediye geldi. Kutusundan çıkartılıp denemek için 5-6 adet kahve yapıldı sadece. Kahve içen biri olmadığım için mutfakta gereksiz yer kaplıyor. Oyüzden satıyorum. Hiç bir çiziği, vuruğu, kırığı yoktur. İlk günü 5-6 adet deneme kahvesi haricinde başka kahve yapılmadı. Bütün fonksiyonları eksiksiz çalışıyor. Özellikle süt köpürtücüsü çok hoşuma gitti saniyeler içersinde soğuk sütü kaynatıyor ve 3-4 katı haline getiriyor. Hediye geldiği için faturası yok fakat arkadaşımdan sipariş edildiği belgeleri bulunuyor. Alındığı tarih ve saat yazıyor. Garanti belgesi, kullanım klavuzu orjinal kutusu hepsi tam. Ürünü İstanbul/Bağcılar'dan makineyi görüp test edip elden teslim alabilirsiniz. İnternet üzerinden kargo alıcı öder seçeneği ile yollıyabilirim. İletişim: Ürün Açıklaması: Mükemmel kıvamda kremalı bir kahve için yeni özel filtre tutucusu Bu makine aynı zamanda Kolay Kullanım Espresso Pod'ları ile de kullanılabilir. Bu sistem sayesinde zahmetsizce Espresso hazırlayabilirsiniz. Yumuşaktan serte, dilediğiniz lezzette bir kahve elde etmeniz için "Tat Seçici" Özel emülsiyon sistemi sayesinde, bu yeni dizayn ile krema kıvamındaki cappuccino'nuzun hazırlanma performansı artar 24 saat programlamabilir filtre kahve makinesi Mükemmel espresso, cappuccino ve aynı zamanda filtre ya da arpa özütlü kahve hazırlamak için kombi espresso makinesi Kendi kendini kullanıma hazırlayan sistem Zahmetsizce espresso hazırlamak için "Kolay Kullanım Espresso" methodunu da kullanabilirsiniz. Bu ölçü (7 gram) çekilmiş, mükemmel şekilde preslenmiş ve 2 kat özel filtre kağıdı arasına yerleştirilmiş %100 Arabica kahvesinden oluşur. Gösterge ışıklı düğmeler Paslanmaz çelik kazan Ölçekli, çıkarılabilir su tankı Aksesuarlar: 1/2 fincan için krema filtresi tutucusu ve kahve ölçeği Yumuşaktan serte, dilediğiniz lezzette bir kahve elde etmeniz için "Tat Seçici" Kahveyi sıcak tutmak için ısıtıcı taban Döndürülebilir filtre tutucu: Makine en kolay kullanımı sağlamak için önden açılır. Otomatik damlama önleyici aygıt Sabit altın filtre (Opsiyonel parçadır) Çıkarılabilir su tankı Harika cappuccinolar için süt, buhar ve hava mükemmel şekilde birleştirilerek zengin ve krema kıvamında köpük elde edilir.
  • #3364295
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.