Satılık D-500 (full)sondaj makinesi

Satılık D-500 (full)sondaj makinesi

Doğu Anadolu » Erzurum » Abdurrahmangazi
33.000₺
  • 33.000₺
    Doğu Anadolu » Erzurum » Abdurrahmangazi
Satılık D-500 (full)sondaj makinesi
 
Satılık D-500 (full)sondaj makinesi Satılık D-500 (full)sondaj makinesi Satılık D-500 (full)sondaj makinesi Satılık D-500 (full)sondaj makinesi Satılık D-500 (full)sondaj makinesi
Makine 95 model 50 NC kamyon üzerindedir kamyonun bakımları ve muayenesi yapılmıştır.Makinenin motoru şanzımanı ve grup dişlileri yeni değişmiş olup makinenin çalışmasında hiçbir problem yoktur.135 lik lister tripleks pompası çok güzel bir performansla çalışmaktadır.Makine üzerinde 21 m 54 lük düz takım 15 m. muhafaza şahmerdan, su, manevra başlıkları, tek tüp karotiyer 24 lük ve 36 lık anahtar takımı, ve bunlara gerekli bütün malzemeler; Ayrıca 18 m 46lık tijler mevcuttur. bulunmaktadır.Makine çalışır pozisyona alındığında arka tekerleklerinden yükü kesecek şekilde iki adet denge ayağı konulmuştur, ayaklar yüsekllik ayarı yapılacak şekilde yapılmıştır.Bü yüzden çakışırken sarsılmaz.Yani şu an iş üstünde çalışan makineyi tüm ekipmanlarıyla satıyorum.Fiyat görüşülür.
  • #3070586
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.