Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık)

Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık)

Marmara » İstanbul » Kadıköy
25₺
  • 25₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık)
 
Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık) Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık) Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık) Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık) Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık)
Satılık Çekoslovak Muhabbet Kuşları (Yavru-Çift-Damızlık) Hepsi kendi üretimim olup evde üretim yapmaktayım. Resimler kuşlarıma aittir. Kuşlarımı ithal yem ile beslemekteyim. Hepsi gayet sağlıklıdırlar. Dileyen gelip görebilir ve istediği kuşu seçebilir. Yavrulu-Yumurtalı Çiftler : 140, 00 TL (Kafes-Yemlikler-Yumurtalık DAHİL) Yavrular: 25, 00 TL Damızlık Kuşlar : 50, 00 TL E Posta : sss.korkmaz_9891@hotmail.com Cep Tel:(SONER KORKMAZ)
  • #3033173
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.