Satılık Bull Terrier köpeği

Satılık Bull Terrier köpeği

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
Satılık Bull Terrier köpeği
 
Satılık Bull Terrier köpeği Satılık Bull Terrier köpeği Satılık Bull Terrier köpeği Satılık Bull Terrier köpeği Satılık Bull Terrier köpeği Satılık Bull Terrier köpeği
Bull Terrier gözleri küçük, koyu renkli, badem biçiminde ve birbirine yakındır. Vücudu sıkı ve yuvarlak hatlı, omuzları adaleli ve kuyruğu yere yatay taşınır. Bu ırk bir zamanlar köpek dünyasının gladyatörü olarak anılsa da artık oldukça yumuşamış doğasıyla kibar ve güvenilir bir ırktır.Bull terrier temelde sadık ve kibar bir köpektir. Hayattaki tek amacı sahibi yanında olduğu sürece yaşamın tüm konforlu yanlarından faydalanmaktır denebilir. Sahibine çok fazla bağlanır. Farklı görünümü aksini düşündürtse de çok fazla insan sevgi ve ilgisine ihtiyaç duyar.Disiplinli; ama övgüye dayalı bol sabır ile yoğrulmuş bir eğitim verilmelidir. Sert yöntemler içine kapanmasına ve efsanevi inadının ortaya çıkmasına neden olacaktır. Doğal koruma köpeğidir.Bu nedenle ailesini korumaya cesaretlendirilmemeli ya da aşırı kıskanç olmasına izin verilmemelidir. ***************** PET AÇIKLAMASI ********************************* DİĞE R TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *Google : https://plus.google.com/1031077247545610 74673/posts?hl=tr *Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA *Blogger : https://www.blogger.com/blogger.g?blogID =3918443170833919146#allposts *Facebook : https://www.facebook.com/Scoobypetlife-7 06626236135163/ *İnstagram: https://instagram.com/scoobypetlife/ Dah a fazla bilgi almak için telefon numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz. -Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 destek alabilirsiniz.
  • #4125151
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • İzmir PetshopZoo Kalitesi PUG MOPS Bebekleri Ömürboyu ırk Garantili

    petshopZOO 23 YILLIK GERÇEK TECRÜBE IRKINA HAS MİNYATÜR PUG (MOPS) YAVRUSU ORJ ...

  • İzmir PetshopZoo Kalitesi ile MALTESE TERRİER Bebekleri Ömürboyu ırk Garantili

    ÜCRETLİ SAHİPLENDİRME MALTESE TERRİER YAVRULARI ÖMÜR BOYU IRK GARANTİLİ ÇOK SA ...

  • Satılık Yavru papillon arıyorum

    Yavru papillon cinsi köpek arıyorum 150-300 fiyatı tl arasında. Beyaz ve kahve r ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.