Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR.

Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR.

Akdeniz » Isparta » Keçiborlu
700₺
  • 700₺
    Akdeniz » Isparta » Keçiborlu
Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR.
 
Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR. Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR. Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR. Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR. Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR. Satılık Aslan yavrusu gibi DRAHTHAAR.
Yavrumuz 4 aylık olacak. 29 mart doğumlu. Güçlü, cesur, sert, şampiyon babadan. Eğitimleri başladı. Boy pos endam yerinde. Türk avcıların tercih ettiği ve beğendiği bir tip olan vücudu tüysüz ve kirli sakallı tipindedir. Sıcaktan ve soğuktan etkilenmez. Tr nin değişik yerlerinde aynı batım ve bir önceki batımlardan kardeşleri var. Bu zamana kadar memnuniyetsizlik duymadık. Referanslar ve köpek hakkındaki detaylı bilgiler için ulaşın. Bu yavruyu önce ilan vermiştik arayanlar çok oldu ama ulaşım sıkıntısından kaynaklanan sebeplerden dolayı ilanı kaldırmıştık. Bu ay sonuna kadar 700 TL. 1 Ağustostan itibaren 800 TL olacaktır. Kalitesine göre fiyat bedava.
  • #1804569
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.