Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana)

Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana)

Ege » Manisa » Salihli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Manisa » Salihli
Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana)
 
Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana) Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana) Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana) Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana) Satilik 168 Büyükbas Hayvan (Bugazu, Düve, Inek, Dana)
Merhaba, Manisa-Salihlideki Ciftligimizdeki su an bulunmakta olan toplam 168 Büyükbas Hayvan satilisa sunulmaktadir. Türleri Holstein-Frisieandir. Isletmemiz 2001 senesinden beri faaliyettedir. Damizlik Birligi üyesiyim. Hayvanlar küpelidir. Soy kütügündende her detayina bakabilirsiniz. Rahatsizligimdan ötürü Hayvanlari satisa cikariyorum. Sagmal Inek sayisi: 64 Erkek Dana: 26 Erkek Buzagi: 17 Disi Dana / Düve: 27 / 34 Havanlar tekli veyahutta ciftli alinmaz, en az alinacak miktar 10dur. Fiyat görüsülür. Alinacak yer Salihlidir. Lütfen 10:00 - 19:00 saatleri arasi arayin. Bu saatler disi SIRF SMS Kabul ediyorum. Selamlar
  • #3479681
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.