Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler

Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler

Marmara » Edirne » Keşan
120₺
  • 120₺
    Marmara » Edirne » Keşan
Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler
 
Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler Saroz keşan günlük kiralık müstakil evler
Saros körfezinde, Sazlıdere köyünde ormanın içinde günlük, haftalık, aylık kiralık müstakil apartlar RAMAZANA OZEL FİYAT 120 TL !!! 2 ila 6 (6 kişilik evler 4 yetişkin 2 çocuk) kişi kalınabilecek, ailelerin tercih edildiği apartlar. Orman yürüyüşleri yapabileceğiniz, dünyanın nadir kendini temizleyen denizinde yüzebileceginiz, doğanın içinde, bol oksijen alabileceğiniz bi yer.. Mangalınızı yakıp , kafanızı dinleyebileceğiiz bir yer. içleri kullanışlı ve şık döşenmiş, isteğe tum mutfak malzemeleri yeni olan evler ile mutfaksız ev seçeneği.. balkon, lcd tv, uydu anten, klima, wifi internet.. buzdolabı, bahçe alanları, oyun alanı(okey, tavla , masausu oyunlar vs.) istanbula 220 km, geliş gidiş duble yollarla ulaşım 2, 5 saat surmekte.. denize araba ile 4-5 dakika mesafede, ormanın içinde , etrafı yemyeşil, bütün eşyalar ile 5 yıldızlı otel konforunda.. belirtilen fiyat ortalama fiyattır. detaylı bilgileri için lütfen arayınız..
  • #3782522
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.