Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica

Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica

Marmara » İstanbul » Bağcılar
800₺
  • 800₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica
 
Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica Sarı Alınlı Amazon Turuncu kanat amazonica
Adı: Sarı Alınlı Amazon (Amazona amazonica) Halk arasında turuncu kanatlı amazon papağanı olarak bilinir. Latince adı:Amazona Ochrocephala Boyu:36cm Ortalama Ömrü:40 Yıl Bakım Zorluğu: Orta-Zor Ses Seviyesi:Orta Konuşma Yeteneği: Yüksek Özellikleri: Sarı kafalı amazondan sonra türlerinin arasında en fazla konuşma yeteneğine sahip papağandır. Bütün amazon türlerine olduğu gibi hormonal değişiklik zamanlarında agresif davranışlar sergileyebilir. Vücut dilinin iyi okunması halinde rahatlıkla bu sorunun üstesinden gelinir. (Ben askere gideceğimden dolayı satıyorum ailem istemiyor. daha 4 aylıktır ..) Google a türünü yazarak daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz videolar izleyebilirsiniz..
  • #3519091
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.