Samsunda arıkovanı satılık

Samsunda arıkovanı satılık

Karadeniz » Samsun » Terme
65₺
  • 65₺
    Karadeniz » Samsun » Terme
Samsunda arıkovanı satılık
 
Samsunda arıkovanı satılık Samsunda arıkovanı satılık Samsunda arıkovanı satılık Samsunda arıkovanı satılık Samsunda arıkovanı satılık Samsunda arıkovanı satılık
NERGİZ MOBİLYA DA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT ARI KOVANLARI HAZIR HEMEN TESLİMAT. ARI KOVANLARIMIZ 1. SINIF MALZEME VE KESİNLİKLE EK VEYA PARÇA MALZEME KULLANILMAMIŞTIR. ALT TABAN VE YANLARINA BOL MİKTARDA TUTKALLIDIR AÇILMA YAPMAZ.HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINILMAMIŞTIR DAYANIKLI VE SAĞLAM DIR..BU YIL KAVAK VE LADİN ÇAMI NDAN ÜRE...TTİK ÇİFT KATLI VE HALEN DAHA ÜRETİYORUZ.KAVAK ARI KOVANLARIMIZ 20 ADET ÇITASIYLA BERABER 60 TL. DİR. LADIN ÇAMI KOVANIMIZ 20 ADET ÇITASIYLA BERABER 65 TL DİR. BU FIRSAT KAÇMAZ!!!! İLK ÖNCE NUMUNESİNİ ALIN BAKIN KARAR VERİN. ARI KOVANLARIMIZ HAZIR İSTEDİĞİNİZ KADAR İSTER 1 TANE İSTERSENİZ 1.000 TANE HEMEN TESLİMAT. KARGO ALICIYA AİTTİR. BİZİM ANLAŞMALI KARGOMUZ VARDIR.BU FIRSAT KAÇMAZ... TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİLİR NERGİZ MOBİLYA TÜM MÜŞTERİLERİNE BOL KAZANÇLAR DİLER. ZAFER KÜÇÜKAKYÜZ... ADRES: SANAYİ SİTESİ B BLOK NO:7 SAMSUN / TERME TEL:
  • #2561109
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.