Sahibinden satılık triplex izmirde

Sahibinden satılık triplex izmirde

Ege » İzmir » Gümüldür
99.000€
  • 99.000€
    Ege » İzmir » Gümüldür
Sahibinden satılık triplex izmirde
 
Sahibinden satılık triplex izmirde Sahibinden satılık triplex izmirde Sahibinden satılık triplex izmirde Sahibinden satılık triplex izmirde Sahibinden satılık triplex izmirde Sahibinden satılık triplex izmirde
triplex_firsati İzmir, gümüldür, özdere, 14 evlerde, satilik triplex villa. bahceli, verendali, catiterasli! yaz / ki$ oturulabilinecek eve sahip olma firsati, kalorifer dösemeleri yapilidir, petekler takili degil! kendin sec, kendin tak! ayrintilari resimlerde alabilirsiniz! yola 50 metre kadar, denize 100 metre kadar süper bir yerde! efes 15 km, kuşadasi 25 km mesafede ula$abilirsiniz! adnan menderes havalimani 70 km mesafede. giris katta salon acik mufak, veranda, ufak bahce, barbeceu, wc ve ardiye ilk katda 3 oda wc/duş 2 balkon üst kat 1 oda wc/duş catiterasi ırtibat icin emaıl yazin lütfen! Sahibinden satılık triplex izmirde irtibat tel:
  • #4037189
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.