Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi

Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
20.000₺
  • 20.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi
 
Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi Sahibinden devren satilik oyun ve parti evi
Full yapili devren satilik oyun ve parti evi. Yeni isyeri acmak isteyene veya yan gelir icin kacirilmayacak firsat. Hazir isyeri, alin ve isletmeye baslayin. Acil satilik. Fiyati dusurduk!!! Sadece 20.000TL. 10-100 kisi kapasiteli dogum gunu ve her turlu kutlamalar icin parti malzemeleri ve 0-12 yas cocuklar icin gerekli tum duzenleme ve oyunlar: oyun evi, sisme havuz, top havuzu, jimnastik aletleri ve saatlik ucretli oyun gruplari. Yurtdisina cikis nedeniyle satiyorum. Alana simdiden hayirli olsun.
  • #3917325
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.