Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire

Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire

Marmara » Edirne » Keşan
60₺
  • 60₺
    Marmara » Edirne » Keşan
Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire
 
Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire Sahibinden Kiralık Yazlık Lüx Daire
Yazlık egenin incisi olarak kabul edilen saroz körfezinde yer almaktadır. Yazılk saroz körfezinde olduğu için denizin temizliğinden Edirne Keşan ilçesine 25 km mesafededir. denize yürüyerek yaklaşık 8-10 dakika mesafededir. iki katlıdır ve her katta geniş bir balkon yer almaktadır. evin üzeri tamamen terastır. körfezin ve ormanın doyumsuz manzarasını balkondan ve terastan izleyebilirsiniz. Bar, disko, canlı müzik isteyenler için üzgünüm yanlış yerdesiniz. Bu aradıklarınızın hiç biri burada yok. Tamamen sessiz sakin, kafa dinlemek ve denizin tadını çıkarmak isteyenlerin yeridir.
  • #3510974
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.