Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi

Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi

Marmara » İstanbul » İçerenköy
27.500₺
  • 27.500₺
    Marmara » İstanbul » İçerenköy
Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi
 
Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi Sahibinden Çok Temiz Orjinal ALMAN PUTZMEISTER Harç Basma Makinesi
Sahibi olduğum müthiş temizlikteki Orjinal Alman harç basma makinesini satıyorum.Makine 97 model olup servis bakımlıdır.Bu makine yatay 200 mt, dikey 80 mt. harç basmaktadır.Yani şöyle basit bir örnek örnek vereyim, 40 katlı bir bina düşünün bunun 40. katına bile rahatlıkla harç basabilir.Makine 1840 Kg. ağırlığında olup, 8 Bar beton basıncı ve 2800 devir dir.Kaporta ve mekaniğinde en ufak bi sorun yoktur, motoru pırıl pırıl olup bu güne kadar tekleme dahi yapmamış, bir masraf açmamıştır.Performansı muhteşem olup el aletleri ve 200 mt. basım hortumları ile beraber verilecektir.Bu makinenin sıfır fiyatını yazmak bile istemiyorum siz araştırın ne demek istediğimi anlarsınız.İhtiyacı olan ve mütehaitlik, inşaat sektörü içinde olan herkes için bi ömür kullanılır.İlginelenler için ufak bi pazarlık payı sözkonusu olabilir.Alıcısına hayılı olsun.
  • #1796229
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.