Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü

Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
35.000₺
  • 35.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü
 
Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü Sahibinden ACİL Devren Satılık Erkek Kuaförü
Suvari Mah. Ahimesut Blv. 15/B - Etimesgut Ankara (Etimesgut Tapu Binasının Tam Karşısı) 'da Acil Devren Satılık Erkek Kuaförü. İçerisine yaklaşık 55.000TL harcama yaptığım dükkanımı devretme nedenim kuaförlüğünü yapacak olan arkadaşımın ortaklığı bırakması bulduğum kuaföörlerinde yeterince iyi olmamalarıdır. Özellikleri: * 200 M2 * Bağımsız 2 adet odası + Mutfak + Tuvalet * 5 koltuk+ 1 adet çocuk koltuğu * Yıkama seti * Akvaryum(2, 5 M2) * Masaüstü Bilgisayar * Çamaşır makinesi * El takımları * Oturma takımları * +TL Traş hariç Ek getirisi var -Civarın en elit insanlarına hizmet sunan bu kuaför 35.000TL'ye Devren Satılıktır.(Takas yapılabilir)
  • #2998769
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.