Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek

Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
450₺
  • 450₺
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek
 
Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek
Safkan Yavru İran Kedisi (Süt Beyaz, Mavi Gözlü) Erkek Yavru 26 Ağustos 2014 doğumludur. Babası ve Annesi Red Point Safkan Süt Beyaz İran Kedisidir. Anne ve Baba Kediye Ait Fotoğrafları Gösterebilirim. - Yavru bugün itibariyle 62 günlüktür. - Yavru kendi kedilerimin yavrusudur. - Aralıksız 2 ay boyunca anne sütü almıştır. - Kuru mama yemeğe başlamıştır. - Tuvalet eğitimi verilmiştir. Kum alışkanlığı vardır. - Yanında taşıma çantası hediye edilecektir. YAVRUNUN DİĞER TÜM FOTOĞRAFLARINI VE VİDEOLARINI FACEBOOK VEYA WHATSAPP'TAN GÖSTEREBİLİRİM. E-POSTA ADRESİNİZE E-MAİL OLARAK GÖNDEREBİLİRİM. YAVRUNUN DUMAN RENGİ DİŞİ KARDEŞİ DE VARDIR. DİĞER İLANIMDA MEVCUTTUR. DUMAN RENGİ YAVRUNUN FİYATI 350 TL. 'DİR. (Konya içi elden teslim edilmesi daha uygun olacaktır.) Şehir dışından arayacak olanlar için yalnızca yakın şehirlere gönderebilirim.
  • #3871089
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.