Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir

Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir

Ege » İzmir » İzmir
1.000₺
Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir
 
Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir Safkan Cane Corso yaurulari satiliktir izmir
yavrular su an 20 günlük mavi ve siyah rengleri mevcutdur anne ve baba sosyaldirler disi yurddisindan gelmisdir (kardes üretimi degildir), üretimciftligi degliz ev köpegimizden sadece yavru istedik ilk ve son yavrularidir ! yavrular 100% safkandir!! Cane corso safkan bir irktir.(sivas kangal gibi) Dünyada dogar dogmaz Bodyguard ünvanina sahip tek irktir. Cane corso dünyada köpeklerin Ferrari'si diye taninir. (known as the Ferrari of the Doggi world, the Canecorso italian Mastiff) Elit insanlarda bulunur, sokakta hergesin elinde veya evinde yoktur. ! Evde dairede cok rahatlikla yasarlar , gereksiz yere havlamazlar !!!
  • #3730337
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • yavru golden dişi

    Ayvalıkta golden dişi 2aylık ilk aşıları yapıldı, tuvalet eğitimi yapılıyor cok ...

  • ısparta içine maskeli husky

    fotoğrafta görüldüğü üzre yavrular yeni sahibini beklemektedir sadece ısparta iç ...

  • BEAGLE EVA ACİL SATILIK !

    Üniversiteye gideceğim için zorunluluktan dolayı satıyorum... otur, yat, kal, ge ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.