Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir

Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir

Marmara » Edirne » Edirne
400₺
Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir
 
Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimlidir
Safkan AMERİKAN COCKER yavrularımız tuvalet eğitimi almakta olup ilk aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Taşıma kutusu, mama kabı, tasması ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Dilerseniz kendiniz gelip istediğiniz yavruyu seçip elden teslim alabilirsiniz. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Haftanın 7 günü Sabah Saat 08 ile Gece Saat 02 arası arayabilirsiniz. Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Mail : minikkopekler@msn.com 0544 855 49 12 0534 400 54 56 Orta-uzun, ipeksi, bol tüylere sahip güzel uzun kulakları olan bir ırktır. Baş sanki bir heykeltıraşın elinden çıkmış gibi keskin hatlarla bellidir. Ağız veAmerican Cocker Spaniel çene yapısı derin, biraz uzuncadır. Üst dudaklar aşağı doğru sarkarak alt çeneyi olduğu gibi kapatır. Dişler güçlü ve görüntüsü hoştur. Siyah renkli olanlarda burun daima siyahtır. Fakat diğer renklerde burun siyah veya kahverengi olabilir. Gözler hep ileriye bakar gibidir ve göz kenarları hafifçe ovaldir. Karakteri Hem avda hem de evde gözüpek ve dayanıklıdır. Neşeli, tatlı ve hassastır. Çocuklarla çok iyi geçinir ve onlarla sanki çocuk olur. İnsanlara karşı saygılı ve hürmetkar olmasına rağmen eğer iyi eğitilmezse laf dinlemez, başına buyruk olur. Kuyruğunu devamlı sallayarak her zaman sevecen ve canayakın olduğunu belli eder. Akıllı ve güvenilirdir. Genellikle tanıdık-yabancı ayırt etmeden insanların yanında her zaman mutludur. Başka köpeklerle birlikte eğitiliyorsa onlar havlarken dikkatleri dağılabilir. Fakat buna rağmen rahat ve iyi bir eğitim alır. Eğitimde garip davranışlardan ve laubalilikten kaçınılmalıdır. Çünkü bu durumda kafası karışabilir ve istenen yanıtlar alınamayabilir sinirli davranışlar gösterebilir. Yaşam Ortamı Apartman yaşamı için uygun bir ırktır. Tabi ki bahçeli bir ev tercih sebebidir. Egzersiz İhtiyacı Günlük egsersizi aksatılmadan yaptırılmalıdır. Çalıların içine girmeye çok meraklı ve uzun kulaklı oldukları için dolaştırırken bilhassa böyle yerlerden uzak durulmalıdır. Bakımı Çeşitli tüy kısaltma yöntemleri vardır. Bunlardan biri seçilip uygulanabilir. Ayda bir yıkamak gerekebilir. .
  • #3770211
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Elazıg sibirya kurdu

    husky 4 aylık asıları yapılmıs erkek rottweiler takas olurnur ...

  • Elazıg sibirya kurdu

    Husky 4 Aylık Karma asılrı yapılmıs erkek Rottweiler takas olur ...

  • husky kahverengi mavi gozlu

    Kahverengi mavi gozlu orjinal husky yavrulari izmir ici elden teslim disi erkek ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.