Saf Yavru Van Kedisi

Saf Yavru Van Kedisi

İç Anadolu » Ankara » Ankara
300₺
Saf Yavru Van Kedisi
 
Saf Yavru Van Kedisi Saf Yavru Van Kedisi Saf Yavru Van Kedisi Saf Yavru Van Kedisi Saf Yavru Van Kedisi Saf Yavru Van Kedisi
3 haftalık yavru saf dişi Van Kedisidir.. Anne Baba %100 saf.. Annesinin de babasının da göz renkleri farklı ( Mavi-Yeşil ) ve kafasında hafif tüy değişimi var... Van 100. Yıl Üniversitesi'nde Veterinerlik Fakültesi'nde okuyorum.. Kedinin tüm aşılarını yaptırdım. Kedinin tuvalet eğitimi var. Göz renkleri farklı ve kafasında hafif tüy değişimi var, yani kesinlikle saf.. Anne babada farklı renk gözlere sahip olduğu için eğer saf bir Van Kedisiyle çiftleştirirseniz yavrularının hepsi farklı renkli gözlü doğacaktır.. Sokak kedisiyle bile çiftleştirseniz 4 yavrudan birisi Van Kedisi olacaktır.. Ayrıca dişi olması sizin için büyük bi avantaj.. Biliyorsunuz ki Van Kedileri'nde dişiler tercih ediliyor soyu tükendiği için.. Ben Van'da okuduğum halde 5.yılımda zor bulabildim artık hiç kalmadı..
  • #1802516
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • 1 Aylık iRAN - CHiNCHiLLA karması TOSBİKLERE YUVA

    3 küçük yavrumuzu, evde kedi sayısının 6 ya çıkması dolayısı ile veriyoruz. Ücre ...

  • İRAN SİYAH YAVRU EV KEDİSİ KREDİ KARTINA 3 TAKSİT

    15 HAZİRAN DOGUMLU CİNSİYET:ERKEK RENK:SİYAH TUVALET EĞİTİMİ:VAR YEM YEMEYE BAŞL ...

  • ücretsiz kedi aranıyor(iran kedisi)

    ücretsiz cins kedi arıyorum iran kedisi tercih ediyorum izmir veya çevre illerde ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.