SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!!

SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!!

Marmara » Edirne » Edirne
329₺
  • 329₺
    Marmara » Edirne » Edirne
SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!!
 
SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!! SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!! SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!! SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!! SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!! SÜPER MİNİ IPHONE NANO BLUETOOTH'LU!!
-DÜNYA'DA Kİ EN KÜÇÜK VE EN İŞLEVLİ IPHONE- (yeni ürün) ŞOK FİYAT 3 GÜN İÇİN!!! YERİNE 329 TL!!!......... LÜTFEN 250 TL’ye satılan 2.kalite ürünlerle karıştırmayınız.1.Kalite malzeme kullanılmıştır Çin malıdır ve İMEİ numaraları da beraberinde gönderilecektir..Her iki hatta aynı anda aktiftir. TV'den ve RADYO'dan kayıt vardır. Uzman Teknik Servis Kadrosuyla 7/24 Hizmetinizdeyiz Mini Iphone Çift Sim -Orj Kasanın Küçültülmüşü -Parmak Hareketinizle Şekillenme -Tarih-Saati Ekranda Parmağınızla İstediğiniz Yere Koyabilme -Daha Bir Çok Özellikle Orjinal Iphone’den Daha Üstün -Ses Değiştirme Özelliği Diğer Replika Iphoneler Gibi 5-6 Tuşlu Değil Sadece Tek Tuşludur Kısaca Bu Cihaz;Çift Hatlı, Televizyonlu, Radyolu, Full Dokunmatik Ekranlı, Orjinalin Sadece Küçültülmüşüdür.Orjinalden Wifi ve Gps Eksiğinin Yanında TV-Çift Hat Gibi Sayısız Üstün Özelliği Vardır Önemli Özellikler Ses Değiştirme Televizyon Televizyondan Kayıt Türkçe Menu Parmakla Menu Değiştirme Çift Hat(Aynı Anda 2 Hat Aktif) Saat-Tarih Ekrandan İstediğiniz Yere Alınabiliyor 2, 0 Mp Kamera 3D Stereo Sound Çift Hoparlör 2, 0Dokunmatik Ekran Kalem Kalibrasyonu Video Kayıt (Sesli Video Kayıt) Java Desteği Full Dokunmatik Ekran Iphone Gibi Sadece Geri Tuşu Vardır Dokunmatik Kısa Yol Tuşları 360 Saat Bekleme Süresi Bluetooth Mp3&Mp4&Mp5 Fm Radio ( kulaklıksız ) T.v. Özelliği Kutu İçeriği Kulaklık Şarj Cihazı Usb Veri Transfer Kablosu Iphone Çift Hatlı Telefon 1 Gb Hediye Hafıza Kartı Oto Şarjı 1 Adet Batarya Kısaca Full Paket...! Her türlü sorularınız için arayabilirsiniz. Arayın Aklınızda Soru İşareti Kalmasın...
  • #1658107
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.