SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK.

SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK.

Marmara » İstanbul » Kartal
50₺
  • 50₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
1/6
SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK.
 
SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK. SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK. SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK. SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK. SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK. SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU, CENNET PAPAĞANI .EŞLİ VEYA TEK.
BU FİYATA BU İMKANI TEK BEN SAĞLIYORUM .MUHABBET+KAFES+SULUK+YEMLİK VE BİR KİLO YEM 50TL.EŞ 80TL.İSTEDİĞİN RENK TEMİN EDİLİR.SULTAN PAPAĞANI 100TL.ISIRMAYAN, EVCİL ELE GELEN 130TL.EŞLİ 350TL CENNET PAPAĞANI EŞ 150TL.KISA ZAMANDA YAVRU YAPACAKLAR.ÇİFTHANE KAFESİYLE SULTAN PAPAĞANLARI 400TL.İSTANBUL İÇİ KARTAL'A YAKIN TESLİM EDİLİR.GARANTİLİ EVDE ÜRETİM KUŞLARDIR.ROZELLA ÇİFTLERİMİZ MEVCUTTUR.GÜVERCİN, SULTAN PAPAĞANI, MUHABBET KUŞU VE CENNET PAPAĞANI İÇİN ÜRETİM KAFESİ.YUVALIK İLE BİRLİKTE 120TL.SON RESİMDEKİ KAFES.ALTI TANE MEVCUTTUR.
  • #3202628
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.