SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR

SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR
 
SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR
İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİNDE SUKUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR SUYU AZALMIŞ KUYULARINIZDA DERİNLEME İŞLEMİ UYGULANIR HERÇAPTA SU KUYUSU VE KESON SU KUYUSU AÇILIR KUYUCU YUSUF USTA İLETİŞİM {OFİS} {GSM} Misyonumuz : Önce İnsan mutluluğunu gözeten organizasyon anlayışımız ve kalite standartlarında hizmet verme idealimiz ile sizlerle buluşan yola çıktık... Su Kuyusu Yaptırmaya karar veren siz saygıdeğer müşterilerimizin dilek ve taleplerini , memnuniyet ortamında karşılayabilmek ve Su Kuyusu Hizmetlerini dünya standartlarında ve mesleki etik kurallar çerçevesinde en hızlı, verimli, ilkeli ve yararlı bir şekilde size sunmaktır... * Su Kuyusu ( Max 75 m ) * Keson Su Kuyusu ( Max 45 m ) * Yatay Sondaj ( Max 600 m ) * Dikey Sondaj ( Max 800 m ) * Mini Kazık ( Max 20 m ) * Fore Kazık ( Max 35 m ) * Beton Kazık ( Max 15 m ) * Tunel Açımı ( Max 60 m ) * Kanal Açımı * Su Ölçümü * Su Analizi * Drenaj Bağlantısı * Su Toplama Merkezi * Döküm Piston Kuyusu * Havuz Yapımı * Su Deposu * Sanayi Kuyusu * Roger Temizleme * Zemin Etitü * Kuyu Kalıplama * Kuyu Derinleme * Kuyu Temizleme Her Turlu Arazi Sartları Altında Çalışmaya El Verişli Ekip ve Ekipmanlar. 17 Yıllık İş Tecrubesi İle Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermekten Mutluluk Duyarız.
  • #1546357
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.