SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE

SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE

Marmara » İstanbul » Ümraniye
520.000₺
SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE
 
SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE SOYAK YENİŞEHİR PALMİYE SİTESİNDE 4+1 ARA KAT BOŞ DAİRE
Diremiz hem site içini hemde arka çephede şehir manzaralıdır.2 balkonu vardır hem önde hem arkada.Direyi görmek için randevu alınız...(SAHİBİNDEN SATILIKTIR) Sitemiz 24 saat Güvenlik Ekibi, Aktif Bariyer ve Güvenlik Kamera Sistemi ile korunmaktadır. SİTEMİZDE SOSYAL TESİS OLANAKLARIMIZ Sitemiz içerisinde üst gölet ortasında yerleşik ada üzerinde kurulu (Palmiye Adası) olan 100 kişilik kapasiteli Restaurant / Bar Güncel ihtiyaçları gidermek üzere tasarlanmış “Mini Satış Büfesi” Yetişkin Site sakinlerimizin vakitlerini geçirmeleri için donatılmış olan çok amaçlı “Palmiye Lokali” 0-6 Yaş çocuklarımız için donatılmış kapalı ve açık alan “Çocuk Oyun Kulübü” Çocuk Parkları Basketbol sahası 2 Adet Tenis Kortu Halı Saha Jimnastik Salonu 5 Adet Yüzme Havuzu Köpek Tuvaleti Köpek Oyun Alanı Gölet ve Şelale bulunmaktadır. BAHÇE / PEYZAJ BİLGİLERİ Proje bütününde “ geniş çim alanlar ” oluşturulmuş, geri planda olabildiğince sade , bahçenin sınırlarını vurgulayan perdeleme, vurgulama ve fon oluşturma gibi temel fonksiyonları yerine getirebilen “ yalın “ bir bitkilendirme anlayışı benimsenmiştir. Site Bütünündeki çim alan yaklaşık 16.000 m2 dir. Siteye adını veren Palmiyelerin tamamı ithal menşe’li bitkilerdir.
  • #2593825
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • antalya kumluca ilçesinden acilen satılık bakımlı 3 aylık alman kurdu k-9

    aşıları tamamlanmış olup antalya il emniyet müdürlüğünden getirilmiştir ancak ap ...

  • golden retriever erkek

    45 gunluk golden retriever izmir de!ulaşmak için mailto:yado12@hotmail.com adres ...

  • ACİL SATILIK KANGAL 9 AYLIK ERKEK KURT BOGAN CINSDEN

    ACİL OLDUGUNDAN VERCEGIM AKILLI OGLUM ADI REIS TUVALET EGITIMMI VARDIR BEN GENEL ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.