ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR.

ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR.

Marmara » Bursa » Yıldırım
1.100₺
  • 1.100₺
    Marmara » Bursa » Yıldırım
ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR.
 
ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR. ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR. ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR. ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR. ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR. ŞOW BOY DİSCUS SATILIKTIR.
- Discuslarım resimlerde de görüldüğü gibi gayet sağlıklı ve iştahla yemlerini verler. - herhangi bir sağlık promlemi yaşamamışlardır. - dana yüreği ve karışımı ile günlük düzenli beslenmişlerdir. - haftalık 5 damacana ceşme suları değiştirilmiştir.damacana çeşme suları havalandırılmış ve dinlendirilmiştir. - bu gördüğünüz akvaryumdan bir yıl içerisinde 4 adet çift çıkartıp hepsinden yavru alınmıştır. alınmaya da devam etmektedir. - balıklarımda şuan kur yapan ve eş olmaya aday balıklarda mevcuttur. dikkatli incelendiğinde bu eşlerde ayrıla bilir (diyeceksiniz sen neden bu eşleri ayırmadın yavru almadın benim elimde zaten şuan 4 adet eş var ve renkleride bu akvaryumdakilerle aynı farklı renk ve desendeki discus üretimine devam etmek istiyorum tabi bunun içinde elimdeki yükü biraz hafifletmem gerekiyor) balıklarım toplu olarak satılacakdır düşünen arkadaşlar telefonumdan irtibata gecebiir fiyat 8 adet balık için verilmiştir. toplu satım fiyatı 1100 TL. BOYLARI en küçüğü 15 enbüyüğü 19 cm arasında değişmektedir. düşünen arkadaşlar yerinde inceleyip görebilirler. satış sebebim discus üretimiyle ilgilendiğim için anaç balığa ihtiyac duymuyorum ve onlara verdiğim zamanı yavru discuslarıma ayırmak iistiyorum. Düşünen arkadaşlar elimde 3 ayını doldurmuş yavru discusta bulunmaktadır. İLGİLENENLERİN BİLGİSİNE SUNARIM.Bu discuslarımı alan arkadaşımla discus hakkında bütün bilgi ve becerilerimide paylaşır alan arkadaşa telefon vasıtasıyla herzaman balığın hastalığında sağlığında ve yumurtlayıp yavru verme aşamasında da yardımcı olurum.
  • #3169966
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.