SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN.

SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN.

Marmara » İstanbul » Kadıköy
550₺
SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN.
 
SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN. SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN. SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN. SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN. SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN. SON 2 YAVRU!! EVDE YETİŞMİŞ, AŞILI , EĞİTMENDEN.
*Fotoğraflarda görülen krem rengi köpeğimiz yavruların annesi, altın sarısı renkli köpeğimiz ise onun annesidir. Dileyenler ziyaretimize gelebilir, köpeklerimizi yerinde görüp seçebilirler. YAVRULARIMIZ EVİMİZİN SALONUNDA DOĞDULAR VE BİZİMLE BİRLİKTE YAŞAMAKTALAR. HİÇBİR ZAMAN PET SHOP BÜNYESİNDE OLMADILAR. *Anne ve Baba köpekler çiftleşmeden önce sağlık kontrolünden geçirilmişlerdi. Şu an yavrular sağlıklı ve veteriner kontrolünde. İç-dış parazit tedavileri yapıldı, karma (dhppi-lepto) aşılarının ilk ve ikinci dozları, coronavirus ve bronchine aşıları yapıldı. Sokağa çıkmak için gerekli aşıları tamamlanmış durumda. *Profesyonel Pozitif Köpek eğitmeni ve veteriner teknikeriyim aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgi, annesi ve anneannesinin fotoğraflarına ulaşılabilir. http://www.retrieverturkiye.com/forum/in dex.php/topic, 16789.msg126843.html#msg126843 *Ülkemi zde yeterli bilinçlenme olmadığından çoğu insan çiftliklerden ya da petshoplardan, yavruların annesini ve kardeşlerini görmeden, karakter tahlili yapmadan rastgele köpek almakta. *Oysa ki doğru olan yavruları, doğdukları ortamda anneleriyle (mümkünse babalarıyla da) görmek ve profesyonel bir eğitmenin yardımıyla karakter tahlili yaparak size en uygun karakterdeki yavruyu seçmektir. *Yavruların ilk 2 aylık gelişim aşamasında hayatları boyunca sorunsuz köpekler olmaları için gerekli, Avrupa standartlarında özel yetiştirme prosedürleri uyguluyorum. Bunun sonucunda yavrularımızın ilerleyen dönemlerde agresyon, korku, sahiplenme ve kaynak korumaya bağlı ısırma gibi davranış bozukluklarını gösterme ihtimali ortadan kalkıyor. *Çiflik üretimi yavrular ile yetiştiricilerin (breeder) yetiştirdiği yavrular arasındaki fark da burada ortaya çıkıyor. Bu farklılık önemsiz gibi görünse de aslında hayati önem taşıyor. *Benden alacağınız yavruların davranış sorunu çıkarmayacağını iddia ediyor, çıkarsa her türlü sorunu çözmek konusunda garanti veriyorum. *Özel yöntemler kullanılarak özenle yetiştirilmiş 26.09.2010 doğumlu 7 safkan Golden Retriever yavrusundan bej rengi 1 dişi krem rengi 1 dişi olmak üzere son kalan 2 yavru yeni sahiplerini bekliyor. *Yavrular tuvalet eğitiminin ve ev içi yaşam kurallarının temellerini öğrenmiş durumdalar. Alan kişiler, onların hayatları boyunca her türlü konuda bana danışabilir ve yardım alabilirler. *Yavrularımızı alan kişilere BAĞDAT EVCİL HAYVAN MAĞAZASI'ndan yapacakları mama ve aksesuar alışverişlerinde NAKİTE %20 KREDİ KARTINA %10 İNDİRİM yapılacaktır. Gülru Batur İSTANBUL / KADIKÖY
  • #2459117
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ingiliz pointer secereli 2, 5 yaşında usta

    kayseri mercan av köpeklerinden tora ve doçun oğlu keklik ve bıldırcın avlarında ...

  • afyonda satılık pug arıyorum

    erkek veya dişi farketmez ama eğitimli pug yani fotoğraftaki köpekten istiyorum ...

  • safkan kangal yavruları

    SAFKAN KANGAL YAVRULARIMIZ SATIŞA SUNULMUŞTUR İLGİLENENLERİN 0535 225 29 23 VEYA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.