SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL

SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
2₺
  • 2₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL
 
SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL SİGARA KUTUSU 10 KURUŞ MATBAADAN TOPTAN[20 ADET 2 TL
İLAN Resimde önü ve arkası ayrı ayrı görülmekte olan 20 farklı desende sigara kutusu ürünlerimiz tamamı 2 TL ye, yani tanesi 10 kuruşa gelecek şekilde firmamız tarafından toptan olarak imal edilmektedir. dikkat: ürünlerimiz sigara değildir **YENİ BİR HİZMET , YENİ BİR TANITIM !!!** Yurt dışına üretmekte olduğumuz ve aşağıda resmlerinde görülen , 20 ayrı renk ve desende sigara kutuları matbaamız tarafından tanıtım amacıyla normal ofset fiyatı olan tanesi 10 kuruşa, yurt içine de verilmektedir Diğer bir modelimiz olan özellikle sarma sıgaracıların çok kullandığı üstten kilit kapaklı modelimiz tanesi 15 kuruşa imal edilmektedir Beşli, onlu, yirmili dizilebilen kartonlar aynı zamanda stant vazifesi görmektedir dolayısıyla her sattığınız tezgaha birde, stant vermek zorunda kalmayacaksınız stant kartonlarımız fiyata dahil olup ilave ücret ödemeyeceksiniz Satışlarımız toptan olup ürünlerimizi 10 kuruşa alabilmeniz için en az bir kalıp yani 10 000 adet sipariş vermeniz gerekmektedir (değeri klasik kutularda1000 TL., kilitli kutularda 1500 TL. dir) -Deneme amaçlı istenilen numune paketlerimiz en azı 1000 adet lik koli olup müşterinin tercih edebildiği desenlerden oluşmaktadır değeri klasik kutularda 200 TL. dir . Kilit kapaklı kutularımızda deneme paketi 500 adetlik kutu olup değeri 150 TL. dir -DİKKAT: Numune fiyatının yüksek olması , matbaacılıkta kalıp, işçilik gibi sabit maliyetlerin, düşük traja yansımasından kaynaklanmaktadır ürünlerimiz 350 lik birinci kalite amarikan kartona basılı olup , üzeri ıslanmaz selefon kaplıdır ürünlerimiz kılasik sigara kutusu şeklinde olup sigara paketinizi yırtmadan olduğu gibi içerisine koyabilmektesiniz . diğer modelimiz üstten kilit kapaklıdır 20 adet sarma sigara koyabildiğiniz gibi hazır sigara paketinizide sadece kapağını kopararak olduğu gibi koyabilirsiniz DESENLER VE RENKLERDEN İSTEDİĞİNİZİ SEÇME HAKKINA SAHİPSİNİZ KÜÇÜK ÇAPLI SİPARİŞLERDE ÖDEMELERİNİZİ KARGOLARIN **KAPIDAN ÖDEME** SİSTEMİYLE ÜRÜN TESLİMİNDE YAPABİLİRSİNİZ BİNBİR TOPTAN OFSET MATBAACILAR SİTESİ/ TOPKAPI İST. TEL:( cumartesi pazar dahil akşam saat 22 ye kadar aranabilir)
  • #2855910
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.