SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU

SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU

Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
650₺
  • 650₺
    Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU
 
SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU SIFIR BURUN KREM POINT İRAN HIMALAYAN YAVRU
Blue point himalayan bir anne ve krem point himalayan bir babanın dünyalar güzeli oğlu...17 Nisan doğumlu, maviş gözlü krem point himalayan bir bebek... İç ve dış parazit tedevileri yapıldı, kurumama yiyor ve tuvalet eğitimi var... Anne ve babası da benim kendi kedilerim :) Tam kucak delisi, sevgi manyağı pırıl pırıl çokkkk sağlıklı bir oğluş :) Gerçekten bakabilecek, aşısını, bakımını eksik etmeyecek bir aile arıyoruz... Oğlumu bir aileye sahiplendirmek istiyorum LÜTFEN ÜRETİCİLER ARAMASIN !!! İletişim:0535.
  • #4037214
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.