SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM

SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
125.000₺
  • 125.000₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM
 
SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM SEFAKÖY BANKALAR CAD LÜKS DAİREMİ SATMAK VEYA B.DÜZÜ DAİRE İLE TAKAS EDERİM
sefaköy bankalar caddesinde 135m2 3+1 lüxs daire hiç bir masrafa gerek yok eşyanı taşı ve otur. iş sebebiyle satılıktır. camları pimapendir asma tavanı, kartonpiyeri, parkesi, fanyansı, çelik kapısı, kombisi, petekleri, vs. Tam anlamıyla full yapılıdır. avm, okul, üniversite, otobüs ve metrobüs durakları, butun bankalara yurume mesafelidir. krediye uygun degıldır.. 6 katlı binanin 6 katındadır asansör yoktur. önü acık ve denız , gece sehırın guzel manzarasını rahat bırsekılde ızleyecegınız bır balkona sahıptır.sessız bır sokakta nezıh bır apartman dairesidir. içinde kiracim vardır 600 tl kira getirisi vardir şuandatl kiraya verile bilicek bir dairedir ister yatırım amaclı ıster oturmak ıcın guzel konumda olan biyerde kacırmayın derım.. saygılarımla..... TAKASLARA ACIGIM....!!!
  • #2805372
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.