SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları

SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları

Karadeniz » Bolu » Bolu
799₺
SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları
 
SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları
SECERELİ düşük bel ALMAN KURDU , secereli anne babadan ALMAN KURDU yavruları saf kan secereli anne (Venüs-Gipsy von sofanga) ve babadan(Rocky vh) olma alman kurdu yavrularımız 50 günlük oldular. fotografta 35 günlükler. secereleri görmek için link: (secere numarası havyanın kulak içinde kayıtlıdır.) http://www.pedigreedatab ase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id= 599674 ilgilenenler için irtibat no : 0530 344 70 92 Arş.Gör.Dr. Yasin Emre KAYA AİBÜ Ortopedi ve travmatoloji AD facebook adresi : "emre yasin" diye aratıp ekleyebilirsiniz.yada diğer fotolara alttaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.facebook.co m/media/set/?set=a.10150958565801026.430 530.629991025&type=3 çiftliğimizde yine safkan kangal, golden, presa canario gibi ırklar da bulunmaktadır.
  • #3125398
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • samsun bafradan 8 aylık dişi maskeli hasky sibirya kurdu

    sahibinden hasky sibirya kurdu karneli ..bütün aşıları yapıldııı ...

  • terrierrime eş arıyorum...

    2 numara erkek terrierimi çiftleştirmek için dişi terrier arıyorum... ...

  • PETALYA PETSHOPTAN SATILIK SİBİRYA (HUSKY)YAVRULARI

    PETALYA PETSHOTAN 50 GÜNLÜK YAŞININ GEREĞİ AŞILARI YAPILMIŞ SAĞLIK KONTROLLERİNİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.