SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI

SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI

Ege » İzmir » Karşıyaka
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karşıyaka
SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI
 
SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI SAĞLIKLI YAŞAMINIZA SPOR KATIN FITLINE GYM CENTER KSK ALAYBEYDE AÇILDI
Fitline GYM CENTER,   Karşıyakalıların sağlıklı yaşamına spor ve mutluluk katmak üzere 12 kasım 2007, pazartesi günü Alaybey’deki yeni salonunu açtı. .  Vücut geliştirmede Türkiye ‘de 1994’de ikincilik, 1995’te beşincilik, 1997’de üçüncülük gibi dereceleri olan  Metin KÜTÜKÇÜLER’in kurucusu olduğu FITLİNE GYM CENTER, sporseverlere profesyonel antrenörler eşliğinde spor yapma olanağı sunuyor. Multipress, cable-cross, leg-press, butterfly, leg curl ve vb. cihazların teknolojik olarak en donanımlarının yer aldığı Fıtline GYM CENTER, sporseverlere sauna ve solaryum imkanı da sağlıyor.  FİTLINE GYM CENTER Kurucusu Metin KÜTÜKÇÜLER “Bu işi seven ve gönül veren uzman bir ekiple, kişiye özgü programlar uyguluyoruz. Sağlıklı olmak adına yapılan bu çalışmalarda hijyene çok önem veriyoruz. Burayı 7’den 70’e herkesin spor yapabileceği bir merkez olarak yapılandırdık. Bilinçli spor yapmak isteyen herkesi salonumuza bekliyoruz. “ dedi.Açılış kampanyası olarak salonumuzdan sınırsız kullanım karşılığı olarak hafta içi  09.00 - 23.00hafta sonu 09.00 - 18.00 ( pazar açık )Aylık üyelik 80 YTL 3 Aylık 200 YTL 3 Aylık Kampanyası 200 YTL 6 Aylık ve Yıllık kampanyalarımız için irtibata geçiniz.Salonumuzda  solaryum ve sauna da bulunmaktadır.Seans ücreti olarak bu imkanlarından yararlanmak için de tüm İzmirlileri bekliyoruz. 
  • #81889
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.