SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK

SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK

Marmara » Edirne » Keşan
90₺
  • 90₺
    Marmara » Edirne » Keşan
SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK
 
SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK SAZLIDERE SAROZ AİLEYE UYGUN DUBLEX KİRALIK YAZLIK
EDİRNE KEŞAN İLÇESİ SAZLI DERE BELDESİNDE DOĞAKENT SİTESİNDE KİRALIK GÜNLÜK YAZLIK Kesana uzaklığı 25 km saroz korfezınde tertemız denızı ve doga harıkası cam ormanı ile tatil için muhteşem bir yer BU KADAR GENİŞ ALANA FERAH, FERAH SERPİLMİŞ MUHTEŞEM MANZARALI BİR BAŞKA YER BULAMAZSINIZ. UZUN SÜRELİ KONAKLAMALARDA İNDİRİM MEVCUTTUR İRTİBAT TELEFONU : EmlakGünlük Kiralık Emlak Tipi Yazlık m² 90 Oda Sayısı 2+1 Banyo Sayısı 1 Bina Yaşı 5-10 arası Binadaki Kat Sayısı 3 Bulunduğu Kat Villa Tipi KimdenSahibinden İRTİBAT TELEFONU : - resimler orjinaldir. temsili degildir. - denize ulasim 5dk. ÇEVRESEL ÖZELLİKLER: - Site girişinde Restoran/Çay Bahçesi/Bakkaliye - Site içerisinde çocuk parkı - Orman EVİN ÖZELLİKLERİ: - 2+1 odalı yatak odasında çift kişilik karyola - çocuk odasın'da 2 adet tek kişilik karyola - salonda çekyat ve yatılabilir koltuklar mevcuttur - evin içinde uydu tv buzdolabı çamaşır makinası fırın mevcuttur - 24 saat sıcak su ilçe köy merkezine ulaşım yakın ve kolaydır yazlığa ulaşım : keşan yolu üzerindeki bahçeköy sapağından girilip çamlıca köyünü geçtikten sonra sazlı dere sahil mevkiinden yazlık evlere gelinir. VEYA : koru dağını indikten sonra dinlenme tesislerinden 5 dakika uzaklıkta adilhan köyü sapağından saga dönülüp 6 km. sonra sazlıdere mevkii yazlıklarına gelinir NOT: - eşyalar yeni ve hijyeniktir eminim ki kendinizi evinizde hissedeceksiniz - eşya temizliği yapılmıştır .
  • #3051318
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.