SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA

SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Kütahya » Kütahya
SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA SATILIK TIGER BOXER YAVRUSU MAĞAZAMIZDA
Başı vücuduyla orantılı, etsiz ve kırışıksız olmalıdır. Üst çenesi, alt çenesinden biraz daha çıkık ve yukarı doğru kıvrıktır. Kuyruk çok kısa ve dik duruşlu, ön bacaklar düz ve paraleldir. Kulak ve kuyruk kesimi bugün ülkemizde olduğu gibi bazı ülkelerde de yasaklanmıştır. Gün geçtikçe tercih edilmemektedir. Kahve kızıl tonları, çizgili, beyaz lekeli olabilirler. Sırf beyaz renk kimi kulüplerde kabul edilmez ve yarışmalarda diskalifiye nedeni kabul edilir. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetg rup İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : MAĞAZA: CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3971400
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.