SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI

SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI
 
SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI SATILIK TEACUP MALTESE TERRİER YAVRULARI
Yumuşak ve uzun kürkün günlük fırçalanması büyük önem taşır. Gözler ve ağız çevresi de lekelenmeye karşı her gün temizlenmelidir. Düzenli olarak kuru şampuanlama ile yıkanabilir. Kulaklar temiz tutulmalı ve düzenli olarak içerde uzayan tüyler kısaltılmalıdır. Başının üzerindeki tüyler genellikle bir toka ile toplanır. Bazı köpek sahipleri tüyleri kısa keserek bakımını kolaylaştırır. Malta Terrieri nerdeyse hiç tüy dökmez. Bu da allerjik kişiler için uygun bir seçenektir. Bu çok eski ırk, Yunanlı filozof Theophrastus tarafından Malta'nın eski adı olan "Melita" ırkı olarak tanımlanmıştır. Minyatür spaniel ve poodle kanı karıştırılarak Italya'da üretilmiştir. İngiltere'ye Haçlı Savaşlarından dönen şövalyelerce getirildiğine inanılmaktadır. Irk özellikle de kadınlar arasında çok yaygındır. Malta'nın Romalı Valisi Publius, Malta Terrierini o kadar severdi ki onun bir resmini yaptırmış ve adına şiir yazdırmıştır. Bu gün Malta Terrieri çok sevilen bir pet ve değerli bir yarışma köpeğidir.
  • #4114054
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK CAVALİER KİNG CHARLES YAVRUSU

    Cavalier King Charles Yavrularımız IRK ve SAĞLIK Garantili Cavalier King Charles ...

  • SATILIK BEAGLE YAVRUSU

    SAĞLIKLI SAFKAN 1 ADET ERKEK BEAGLE YAVRUMUZ BULUNMAKTADIR ANNE VE BABAYI GÖREBİ ...

  • sahibinden king charles yavrulari

    kendi kopegimin yavrulari, son derece sagliklilar...veterinerlik fakultesi ogren ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.