SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ

SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ

Marmara » Bursa » Karacabey
4.500₺
  • 4.500₺
    Marmara » Bursa » Karacabey
1/4
SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ
 
SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ SATILIK SÜT İNEKLERİ VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ
SATILIK İNEK VE GEBEDÜVELER KARACABEY İNEK ÇİFTLİĞİ.. 1 RİNCİ SINIF HOLSTEİN GEBE DÜVE VE YENİ DOĞUM YAPMIŞ HOLSTEİN IRKI İNEK SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.. 25 KG DAN BAŞLAYIP 42 KG ARASINDA YÜKSEK SÜT VERİMİ OLAN HAYVANLARMIZ DAİMA VETERİNER KONTROLÜNDE OLUP TÜM SAĞLIK AŞILARIDA TAMDIR..Sığır yetiştiricilerimize damızlık degeri yüksek, fiyatı ve kredi alımına uygun hayvanları temin etmek için buradayız satışını yaptıgımız hayvanların gebelikleri, sağlık durumları, meme yapıları, vucut kondisyonlarına bakılarak ve fiyat yönünden en uygun hayvanlar siz degerli yetiştiricilerimize sunulmaktadır.Gebelik süreleri ise 4 ile 8 ay arasında değişmektedir. HAYVAN ALMAYA GELEN ARKADAŞLARIMIZA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLUP NAKLİYAT SIKINTIMIZ YOKTUR İSTEDİĞİNİZ YERLERE TESLİMAT YAPILIR ŞİMDİDEN HERKEZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLER HERKEZE HAYIRLI İŞLER DİLERİM. DÜRÜST ALIŞVERİŞ DOĞRU KAZANÇ..
  • #2987601
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.