SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
 
SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA SATILIK SÜPER KALİTE POODLE KÖPEK YAVRULARI MAĞAZAMIZDA
GERÇEK KALİTE GERÇEK DOSTLUK PETONYA PET SHOP'TA TÜRKİYE'NİN EN ÖZEL IRKLARINA www.petonya.com SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.facebo ok.com/petonya34 www.petonya.com Türki ye'nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız... Satış Öncesi Hizmetlerimiz; Alacağınız tüm yavrular ( idrar, kan, dışkı ) testlerinden tam not almış sorunsuz yavrulardır, bu evraklar size satış esnasında teslim edilmektedir. Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır. Firmamızda kesinlikle temsili resimler kullanılmamaktadır, bu profesyonel hizmet sadece PETONYA farkı ile sizlerle. ( TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ ) AVRUPA BİRLİĞİ TÜM ÜLKELERE TESLİMAT GARANTİSİ Satış Sonrası Hizmetlerimiz; EĞİTİM, PANSİYON, PET KUAFÖR, VETERİNER HİZMETLERİMİZLEDE SİZLERLEYİZ. PETONYA'DA SEVİMLİ DOSTLARIMIZI ZİYARET EDERKEN KAHVEMİZİ İÇMEYE NE DERSİNİZ.? PETONYA MAĞAZALARINDA TÜM IRKLARIMIZ ÖZEL SİSTEMLİ VE PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE BAKILMAKTADIR İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 ŞEMSETTİN GÜNALTAY CADDESİ NO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Poodle, Fransa'nın ulusal köpek ırkıdır. Poodle ırkının standart, minyatür ve toy olarak 3 varyasyonu vardır. Ancak bu varyasyonlar sadece boyutlarlaStandart Poodle ilgili olup ırkın genel özellikleri üçünde de aynıdır. Diğer bir deyişle tek bir Poodle ırkı vardır fakat boyutlarına göre üçe ayrılır. Poodle aktif, zeki bir ırktır. Vücut yapısı kare şeklinde ve orantılıdır. Kürkü ya tam kıvırcık, ya da kordonlar şeklinde dolanarak uzayan bir yapıdadır. Sert tüylerden oluşan kürkünün geleneksel biçimde traşı yapıldığında daha zarif, asil ve kendinden emin bir görüntü kazanır. Uzun bir kafa şekli ve uzun bir burnu vardır. Gözleri oval ve genellikle çok koyu renklidir. Kahverengi Poodle'larda gözler koyu amber, kayısı renkli Poodle'larda ise amber renkli olabilir, ancak koyu renkte göz karakteristik bir ırk özelliğidir. Sırt seviyesi omuzların hemen gerisinin hafif alçak oluşu dışında düz ve aynı hizadadır. Kalça bölgesi yuvarlak, ayaklar kompakt, küçük ve ovaldir. Kuyruk geleneksel olarak yarı boyunda olacak şekilde kısaltılır. Poodle için olabilecek bütün düz renkler kabul edilir.
  • #4123606
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • aşılı-karneli yumak yumak ****terier**** yavruları****

    *** MALTA TERİER *** Yavrularımız Gelmiştir... Yavrucuklarımızın ilk Aşıları Ya ...

  • aşılı-karneli yumak yumak ****terier**** yavruları****

    Renk Seçenekleri ile TERRİER BEBEKLERİMİZ Sizleri Bekliyor.. TÜRKİYENİN HER İLİ ...

  • BASIK BURUNLU RENK RENK ***PEKİNEZ*** YAVRULARI

    İLK AŞILARI YAPILMIŞ, SAĞLIK KARNELİ PEKİNGES PEKİNES YAVRULARI.. YAVRUCUKLARIMI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.