SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA

SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA
 
SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA SATILIK SHIH-TZU YAVRULAR SUN PET SHOP TA
LÜTFEN SEÇTİĞİNİZ IRK HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLUNUZ !!! SUN PET SHOP !!! SHIH-TZUâ YU TANIYALIM; Küçük ve dayanıklı bir köpektir. çift katmanlı uzun bir kürk yapısına sahiptir. Son derece vakur bir görünümü olan Shih-Tzu'nun burun üzerinden yukarı doğru büyüyen tüyleri ırka özgü yüz ifadesini ve "saç şeklini" oluşturur. Kibirli ve soylu bir havası vardır. Cesur ve dikkatlidir. Naziktir ve çocuklara karşı özenlidir. Shih-Tzu apartman yaşamı için ideal bir köpektir. Ev içinde yeteri kadar hareketli olduğundan bahçesiz bir evde bakılması problem yaratmaz. Bu ırk ısıya karşı hassastır. Kibirli ve soylu bir havası vardır. Cesur ve dikkatlidir. Naziktir ve çocuklara karşı özenlidir. Shih-Tzu apartman yaşamı için ideal bir köpektir. Ev içinde yeteri kadar hareketli olduğundan bahçesiz bir evde bakılması problem yaratmaz. Bu ırk ısıya karşı hassastır. Tipik bir salon köpeğidir, ama dayanıklıdır. ömrü uzundur. On beş yıl kadar yaşayabilir. Bu ırkın, günlük en az yarım saat süren bir tüy bakımına ihtiyacı vardır. Başın üzerindeki tüyler iyi görebilmesi için genellikle bir toka yardımıyla bağlanır. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta, tüylerin çok sıkı lastik tokalarla tutturulmamasıdır. Fazla sıkı veya gereğinden uzun süre bırakılan tokalar kıl diplerinde ve deride problemlere neden olabilir. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 0506 852 40 87 info@sunpetshop.com sun.petshop@hotma il.com ADRES: Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu-BEŞİKTAŞ/İSTANBUL Türkiyen in tüm illerine gönderim yapılmaktadır. Msn adresimizden mevcut yavruları sorabilir bilgi alabilirsiniz.
  • #3063988
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık alman kırması kurduile

    köpeyimi alman kurdu ile çifleştirdim ve alman kırması oldu köpeyimin çinsi siva ...

  • 7 aylık kurzhaar

    köpek 7 aylık olup tüm aşıları tamdır fizğiğ düzgündür eğtimi alan vercek verme ...

  • kagıthanede k9 almankurt yavruları

    olay fiyat 200 yetişen alıyor son 1 tane kaldı k9 almankurt anne baba safkan pol ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.