SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI.

SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI.

Karadeniz » Bartın » Bartın
350₺
1/6
SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI.
 
SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI. SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI. SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI. SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI. SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI. SATILIK SAFKAN BEYAZ SİBİRYA KURDU YAVRULARI.
satılık safkan beyaz sibirya kurdu yavruları. %100 orijinal ana ve babadan eldeedilmiş beyaz huskiy yavruları üreticisinden satılıktır. damızlıklarımız (yavruların anne babası) kendi hayvanlarınız olmakla beraber üretim amaçlı olarak türünün en saf ensağlıklı ve engenç olanlarından seçilmiştir. tüm aşıları tamdır. karne ve kimlikleri vardır. yavrularımız sağlıklı ve besindeğeri yüksek mama ve gıdalaela beslendiler ve anne sütünü yeterince aldılar. ayrıca tüm hayvanlarımız sağlıklı ortamlarda ve veteriner denetiminde üretilip yetiştirilip (yavrular) anne altından, babasının yanından sahiplerine teslim edilmektedir. irtibat tel:(0272)2163003 cep:05435851651 NOT: resimler karpostallardan alıntı degil bizzat satmakta olduğumuz yavrulara aiit fotoğraflardır. son 3 yavru 1 erkek 2 dişi. resimler ortada buyrun bakın sibirya kurdu böyle olur. bunlar kurdun kıralı efsane beyazdiş.
  • #122783
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • evcil köpek yavrusu ücretsiz

    büyük bir hayvanseverim bahçemde ispanyol cookerim var.evime maddi sıkıntımdan d ...

  • secere garantili Kalite Labrador Yavruları.

    Kopeklerimizin kalitesi ortadadır.Fiyatlarımız olabildigince tabandadir.Kopekler ...

  • gercek alma kurdu k9 köpek yavrusu arıyorum bedava

    ben bursa orhangazide oturuyorum bahceli bir evimiz var bahcede beeslemk içn ist ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.