SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN

SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN

Marmara » Bursa » Osmangazi
1₺
SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN
 
SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN
SATILIK MÜKEMMEL SPİTZ YAVRULARIMIZ BURKEM DEN Amerikan Eskimo kar beyazı ve Spitz görünüşlü, Samoyed ırkına benzeyen bir köpektir. Minyatür, küçük ve standart olmak üzere üç boy grubuna ayrılır. Bu boyları sayesinde evin veya bahçenin büyüklüğüne göre seçim yapılabilir. Apartman yaşamı için uygun olan bir köpektir. Evin içinde çok aktif olurlar. Fakat küçükde olsa bir bahçe her zaman tercih sebebidir. Etrafı kapalı bir bahçede serbest olarak veya tasma ile yürüyüş tarzında spor onun için yeterli olabilmektedir. Sert tel fırça ile mümkünse hergün fıçalanmalıdır. Bilhassa tüy değiştİRTİBAT İÇİN 0 532 587 00 92 ÇİFTLİK TEL: 0224 248 72 71 www.burkem.net eomun@hotmail.com http://www.facebook.c om/groups/BURKEM/ BURKEM ENGİN ÖMÜNirme dönemlerinde sabah-akşam fırçalama önerilir.
  • #3264612
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • resimler orjinal evden pırıl pırıl shih tzu yavrular

    anne baba o numara safkan shih tzu dur.anne 3.400 baba 3800 gr. yavrular 2 aylık ...

  • konyadan satılık kurzhaar yavru 5, 5 aylık

    annen baba sı yurt dışından gelmiş saf ve güzel bir kan'a sahip kurzhaar köpeğim ...

  • sahibinden tavşancı barak

    arkadaşlar bende tavşancı barak var 4.5 yaşında soyada ses veriyor kovması var c ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.