SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa

SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa

Marmara » Sakarya » Karasu
3.050.000₺
  • 3.050.000₺
    Marmara » Sakarya » Karasu
SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa
 
SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa
SATILIK - Karasu'da denize SIFIR Arsa Sakarya Karasu sınırları içerisinde, Kuyumculu mevkiinde. Denize SIFIR imar için uygun Tarla. Henüz Tarla vasfında. Kocaali ilçesi içerisindeki Zonguldaklılar sitesine komsu, Reysaş Lojistik depolarının hemen arkasında. **************************** ****************************** Karasu'nu n sanayi kenti olmaya doğru gitmesi turizm bölgesinin Kocaali bölgesine doğru olan bölgeye kaymasına sebep oldu. Bu sebeple yeri ve konumu itibariyle arsa çok uygun bir mevkiidedir. İlan SAHİBİNDENDİR, dönüm fiyatı 90.000 TL'dir. Ciddi alıcılarla yüzyüze görüşmelerde pazarlık VARDIR.
  • #3045391
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.