SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR

SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR
 
SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR SATILIK KAR BEYAZ BLUE POINT BRİTİSH SHORTHAIR YAVRULAR
İLETİŞİM İÇİN TEL: (0216) 361 00 61 GSM:(0545) 461 0 361 www.petonyapetshop.com TÜRKİYE'Nİ N EN ÖZEL IRKLARINA SAYFAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ Tüm ırkları bulabileceğiniz sosyal medya adresimiz http://www.facebook.com/petony a34 EMSETTİN GÜNALTAY CADDESİNO:56 (MİNİBÜS CADDESİ ELMA AĞACIANAOKULU YANI ) SUADİYE-KADIKÖY-İSTANBUL Bu ırkda kızıl, beyaz, mavi, siyah, krem, vizon, duman, tekir, lekeli ve çift renkler mevcuttur. British Shorthair tıpkı Persian Longhair gibi, İngiliz leylağı, çikolata, kızıl, klasik tekir ve beyaz da dahil olmak üzere her renk olabilir. Tekir desenleri genelde geniş ve belirgin çizgilerden oluşur. Bacaklarda düzgün halkalar genişleyerek bedendeki desenlerle birleşir. Kuyrukta da halkalar vardır. Alındaki desenler bir "M" harfi oluşturur. Omuzlarda ise hoş bir kelebek deseni ortaya çıkar. Uskumru tipi tekir kedilerde koyulu açıklı bantlar ana rengin üstündedir. Koyu renk kolyeler, dar bacak bilezikleri, sırtta kesintisiz devam eden koyu bir bant ve halkalı kuyruk belirgin özelliklerindendir. Lekeli tekirde kahverengi, mavi, gümüş tekir çizgilerinin üstünde kızıl veya krem lekeler oluşur. Tüylere göre gözler, altın, bakır, yeşil veya mavi-yeşil ve fındık kabuğu rengidir. Beyaz kedilerin göz renkleri mavi, turuncu veya safir mavisi ve turuncu (bakır, altın) gibi çift renkli olabilir.
  • #3716332
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • dişi birman kedisi

    4-5 aylık dişi Birman kedisi sahiplendirilecektir. Aşırı ürkek ve insanlardan ko ...

  • Trabzonda yaşıyorum İran Kedisi Sahiplenmek istiyorum

    Safkan İran kedisi arıyorum. Önceki kedim çalındı. Yaklaşık 2 yıldır kedim yok a ...

  • scottish fold (orjinal)

    Son 1 adet kül renkli dişi yavrumuz kaldi veteriner kontrolleri tamam wc egitimi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.